Îngrozitor! Copilă de 13 ani – bruscată și agresată sexual de unchi!

În ziua de 11 mai, polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tentativă de viol și agresiune sexuală, și au reținut un bărbat de 53 de ani, din Leordeni.

Din cercetări s-a stabilit că, în cursul lunii decembrie 2021, în timp ce se afla la domiciliul său, bărbatul ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale cu o minoră de 13 ani, profitând de imposibilitatea acesteia de a-și exprima voința din cauza vârstei fragede, dar și prin constrângere fizică și psihică.

De asemenea, din luna decembrie 2021 și până în prezent, bărbatul ar fi manifestat, în repetate rânduri, acte de natură sexuală asupra minorei.

În ziua de 11 mai, după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.