Îngrozitor! Femeie tâlhărită în văzul lumii! Cum i-a luat concubinul 11.000 lei și lanțul de aur?

Un bărbat și-a bătut și i-a furat 11.000 lei fost iubite în cursul zilei de ieri în municipiul Câmpulung. Din primele informații, între cei doi a existat o relație de aproximativ cinci ani și au împreună un copil, iar, ieri, bărbatul a venit în orașul de la polelele Mateiașului să își vadă băiatul.

Din câte se pare, între el și fosta iubită a izbucnit un conflict spontan, din motive momentan necunoscute, iar la un moment dat bărbatul a lovit-o pe femeie, i-a luat portofelul în care aceasta avea 11.000 lei și un lățișor de aur. Acesta a plecat înapoi la Vâlcea, iar femeia a sesizat imediat autoritățile.

Citește și: Citește și: VIDEO. Cad bolovani pe Transfăgărășan! Turiștii – în pericol!

Agresoul a fost găsit de oamenii legii vâlceni și a fost adus la audieri la Pitești. După administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile.

„În ziua de 20.06.2022, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, și au reținut un bărbat de 32 de ani, din Brezoi, județul Vâlcea.

Din cercetări, s-a stabilit că în dimineața zilei de 20 iunie, în timp ce se aflau pe raza localității Câmpulung, bărbatul ar fi deposedat-o, prin acte de violență, pe fosta concubină, de suma de 11.000 de lei și un lănțișor din aur, ulterior deplasându-se spre județul Vâlcea. Bărbatul a fost identificat și bunurile sustrase au fost recuperate parțial.

Citește și: Tragedie! Un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost spulberat de TIR pe A1!

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

1 Comentariu
  1. […] CITEȘTE ȘI: ÎNGROZITOR! FEMEIE TÂLHĂRITĂ ÎN VĂZUL LUMII! CUM I-A LUAT CONCUBINUL 11.000 LEI ȘI LANȚUL DE… […]

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.