Înmormântarea interlopului Nicolae Duduianu – monitorizată de Poliție. Află motivul!

Moartea unuia dintre cei mai cunoscuți interlopi din București din vechea gardă, Nicolae Duduianu zis Pian pune poliția pe jar. Nicolae Duduianu (77 de ani) era tatăl lui Florin Mototolea, zis „Emi Pian”, fiul său cel mare, înjunghiat mortal în această vară și a cărui înmormântare a dus la schimbarea șefului Poliției Române, Liviu Vasilescu.
Duduianu va fi adus în cursul zilei de astăzi acasă, iar cel mai probabil mâine va fi înmormântat. Din câte se pare, înmormântarea va fi grăbită pentru a nu se crea o situație tensionată în preajma alegerilor.
Cine va organiza înmormântarea lui Nicolae Duduianu
Elvis, singurul băiat al lui Nicolae Duduianu în libertate dintre cei trei rămași în viață este cel care se ocupă de înmormântarea tatălui său. Ceilalți doi frați, Vasile și Laurențiu sunt în spatele gratiilor pentru tentativă de omor după ce l-au atacat pe ucigașul lui Emi. Înmormântarea lui Florin Mototolea zis Emi Pian a fost organizată tot de Elvis.
Cum a murit Nicolae Duduianu
Nicolae Duduianu zis Pian a murit în dimineața zilei de 2 decembrie în urma unui infarct. Nicolae Duduianu era încarcerat din februarie și depusese la instanță nouă cereri pentru întreruperea pedepsei și eliberare condiționată din cauza stării proaste de sănătate în care se afla.

De fiecare dată, însă, judecătorii l-au refuzat pe cel mai bătrân membru al cunoscutului clan Duduianu. Bătrânul interlop își efectua pedeapsa de șase ani și jumătate de închisoare în regim închis, datorită gravității faptei pentru care fusese condamnat (tentativă de omor) și datorită faptului că avea antecedente penale. Duduianu a intrat în închisoare în primăvara acestui an, pentru că a intrat intenționat cu mașina într-un om, pe trecerea de pieton.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.