Inspector ANAF înjunghiat pe stradă! Crimă cutremurătoare!

0

Un fost inspector ANAF a fost înjunghiat în plină stradă de un vecin recidivist care ieșise din închisoare, în urmă cu 7 ani, pedeapsă pe care a ispășit-o tot pentru crimă. Gestul șocant a fost descoperit în momentul în care la numărul de urgență 112 a fost raportată o incendire, la ușa unui apartament.

Când au ajuns la fața locului, polițiștii au descoperit teriobila crimă și l-au condus pe bărbat la audieri. Criminalul a recunoscut că tot el a fost cel care a incendiat și ușa vecinului pe care era supărat, se certaseră cu o zi înainte. Nu se știe însă, care este motivul pentru care l-a înjunghiat pe fostul inspector ANAF, dacă au avut o altercație sau și-a ales victima la întâmplare. Cazul șocant s-a petrecut recent în Drobeta Turnu Severin.

„Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat prin SNUAU 112, despre un incendiu produs la ușa unui apartament, în municipiul Drobeta-Turnu Severin. La sosirea polițiștilor la fața locului, un bărbat, de 59 de ani, le-a spus polițiștilor că a ucis un bărbat pe Serpentina Roșiori. În urma verificărilor efectuate, a fost identificat un bărbat decedat, de 46 de ani. În cauză, se efectuează cercetări, pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului.”, transmite IPJ Mehedinți.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata