INSPECTORII ANTIFRAUDĂ-CONTROALE DE AMPLOARE! CINE ESTE VIZAT?

Lucian Ovidiu Haiuş, președintele ANAF, a anunțat recent că, încep controale ample în toate domeniile cu risc ridicat de evaziune. Acesta susține că nu va tolera niciun fel de abuz din partea organelor de control și a anunțat punerea la dispoziția contribuabililor a unui numãr de telefon, 0723.568.179, unde pot fi reclamate orice comportamente abuziv al inspectorilor ANAF.

„Îmi asum misiunea de a demonstra cã ANAF-ul este un partener al contribuabililor onești, cã aceastã instituție meritã încrederea și respectul cetãțenilor, dar și cã vom lupta cu determinare împotriva evaziunii fiscale. În acest sens, vreau sã vã anunț cã în urmãtoarele zile vor începe controale ample în toate domeniile cu risc ridicat de evaziune.

Cred cã plata taxelor și impozitelor este și un act de responsabilitate socialã pentru fiecare dintre noi, de la marile corporații, la mici antreprenori, pânã la persoanele fizice.Trebuie sã fim cu toții conștienți și responsabili și sã înțelegem cã un grad de colectare cât mai mare se traduce într-un buget național sãnãtos, care poate acoperi cu ușurințã nevoile de funcționare ale statului, mai ales în sectoare sensibile, ca educația, sãnãtatea sau infrastructura.”, a declarat Lucian Ovidiu Haiuş, preşedintele ANAF.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.