Întâlnire a Comitetului de Bazin Argeș-Vedea în Alexandria, la Instituția Prefectului Județul Teleorman.

0
Întâlnire a Comitetului de Bazin Argeș-Vedea în Alexandria, la Instituția Prefectului Județul Teleorman.
Ședința a fost prilejuită de aprobarea prin Hotărâre de Guvern a Planurilor de Management al Riscului la Inundaţii. Cu această ocazie reprezentanții ABA Argeș-Vedea au predat către consiliile județene Hărțile de Hazard și de Risc la Inundații, elaborate în cadrul Ciclului al II – lea de implementare al Directivei Inundații 60/CE/2007, reamintind obligația de a fi consultate la emiterea de către autoritățile locale a autorizațiilor de construcție.

 

CITEȘTE ȘI: „CÂND NE DĂ PAUZĂ ȘI VĂD CĂ MĂNÂNCĂ TOȚI, IES AFARĂ!” MARTURIILE CUTREMURĂTOARE ALE UNUI COPIL CARE TRĂIEȘTE ÎNTR-O SĂRĂCIE LUCIE!

Obiectivul principal al Planurilor de Management al Riscului la Inundaţii îl reprezintă diminuarea consecințelor negative ale inundațiilor pentru sănătatea umană, activitatea economică, mediu și patrimoniul cultural, având în vedere toate aspectele managementului riscului la inundații, cu accent pe prevenire, protecție, pregătire, refacere și evaluare.
 Un alt subiect pe ordinea de zi a fost prezentarea principalelor prevederi ale OUG 52/2023 pentru modificarea și completarea unor acte normative în domeniul apelor – anexa nr. 7.3 – utilizarea domeniului public, în vederea traversării/subtraversării bunurilor administrate de către AN Apele Române.
Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata