Întâlnirea dintre șefii Poliției și clanul Duduianu – anchetată de DNA!

Întâlnirea secretă dintre șefii Poliției Române și interlopi ai clanului Duduianu este anchetată acum de Direcția Națională Anticorupție (DNA), acolo unde există o plângere prin care se anunță că cei de la Serviciul Omoruri ar fi trimis către mass-media imaginile de la întâlnire.

Potrivit Observatornews.ro, s-ar fi deschis un dosar penal în rem la DNA, în acest caz. Mai mult, două calculatoare ar fi fost ridicate joi, 17 septembrie, de la Serviciul Omoruri, de către procurorii DNA.

De altfel, Serviciul Omoruri a fost vizat de mai multe controale, după ce acele imagini au apărut în presă. Au fost două controale de la Poliția Română, care s-au terminat cu cercetări disciplinare, unul de la Ministerul de Interne, de la Corpul de Control, și un alt control de la DIPI. Ultimele două controale nu au concluzii stabilite până în acest moment.

Imaginile din seara respectivă au fost ridicate de trei structuri, de Serviciul Omoruri, de Serviciul Grupări Violente, de la Poliția Capitalei, și de către DIPI.

Cei de la Omoruri au precizat la toate controalele, în scris, că au ridicat imaginile pentru că aveau informații că interlopii s-ar fi întâlnit în seara respectivă pentru un stabor însă, surpriză, întâlnirea a fost între interlopi și șefi din Poliția Română.

Întâlnire secretă între șefii Poliției Române și interlopi ai clanului Duduianu, înainte de înmormântarea lui Emi Pian

Cu o noaptea înainte de înmormântarea interlopului Emi Pian, șefii Poliției Române și mai mulți membri ai clanului Duduianu au avut o întâlnire în miez de noapte. Șeful Poliției Române la momentul respectiv, Liviu Vasilescu, a declarat după apariția imaginilor că a făcut un demers „absolut legal”.

Imaginile întâlnirii secrete dintre fostul șef al Poliției Române, Liviu Vasilescu, și secretarul de stat Bogdan Despescu, au provocat foarte multe critici, iar șeful Poliției și-a dat demisia după acest scandal în care a fost implicat.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.