Întăriri pentru Poliția Argeș! Anunțul momentului!

0

Întăriri pentru Poliția Argeș! Anunțul momentului!

În perioada martie – aprilie a.c., 116 elevi ai Școlii de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” își desfășoară stagiul de practică în cadrul structurilor Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

CITEȘTE ȘI: CAMERE PENTRU ROVINIETĂ! AFLĂ LOCAȚIILE UNDE SUNT INSTALATE!

Cei 99 de băieți și cele 17 fete, care au parcurs modulul de pregătire teoretică, își vor perfecționa cele învățate, până acum, prin parcurgerea stagiului practică profesională, 57 dintre aceștia la Serviciul Ordine Publică și polițiile municipale și orășenești, iar 59 la secțiile de poliție rurale.

Viitorii polițiști au fost primiți la sediul inspectoratului, unde a avut loc instruirea lor cu privire la activitățile ce urmează să le desfășoare, precum și la conduita pe care trebuie să o adopte pe parcursul stagiului de practică.
Pe perioada stagiului de practică, fiecare dintre elevi se va afla sub îndrumarea unui poliţist cu experienţă, un tutore, care are rolul de a-l sprijini în aprofundarea cunoştinţelor de specialitate. Le urăm tuturor mult succes și să profite din plin de această experiență utilă în formarea lor profesională!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata