Interact Pitești organizează CONCURSUL NAȚIONAL DE ORATORIE DEMONSTENE. Peste 200 de tineri din țară participă la activități!

Interact Club Pitești organizează în această perioadă cea de-a 15-a ediție Concursul Național de Oratorie “Demostene”, un proiect de suflet al Districtului 2241 România & Republica Moldova.

Timp de trei zile, piteștenii vor fi gazde pentru peste 150 de colegi de Interact din circa 15 județe printre care Sibiu, Brașov, Alba Iulia, Botoșani, Craiova etc.

Dincolo de competiția în sine, vor avea loc mai multe activitați, workshop-uri de dezvoltare personală, teambuilding-uri sau treasure hunt-uri, dar și participarea la un party și la un concert.

Astăzi au sosit invitații din țară, au fost preluați de tinerii din Interact, cazați și informați în legătură cu programul. În această după amiază va avea loc o activitate de tip treasure hunt, urmată de participarea la un concert organizat la Club Hush unde va cânta trupa locală „Nuanțe”.

Citește și: SALVAMONTIȘTII – SEMNAL DE ALARMĂ! „E NEVOIE DE 35 DE MII DE DECESE PE MUNTE CA SĂ SE APROBE UN UN ACT NORMATIV PLIMBAT DE 8 ANI PRIN TOT FELUL DE COMISII”

Mâine, la Filarmonica Pitești se va desfășura evenimentul principal al întâlnirii de la Pitești, respectiv Concursul Național de Oratorie “Demostene”, o activitate a Districtului 2241 România & Republica Moldova devenită tradiţie nu numai în comunitatea argeşeană, ci şi în restul ţării. Concursul are ca scop promovarea oratoriei, a valorilor tinere a căror atenție este îndreptată către imporanța calităților de public-speaking. Vor fi și premii, câștigătorii fiind răsplătiți cu o minivacanță pe litoral sau premii în banii. Mai presus de acestea, importanța acestei ample acțiuni constă în a-i familiariza pe tineri în activități de responsabilizare, organizare, competiții, socializare. Cei peste 150 de invitați se vor alătura grupului de tineri (circa 50) de la Interact Pitești în toate acțiunile și activitățile.

Scopul pe care și l-au propus tinerii din Interact este ca la încheierea acțiunii, participanții să se aleagă cu perspective inedite de viață, mesaje clare și răsunătoare, cât și clipe de neuitat și prietenii de nedestrămat.

Acțiunea se derulează în cadrul și sub coordonarea Rotary Club Pitești.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.