Intersecție cu ghinion! Accidente pe bandă rulantă…

0

Intersecție cu ghinion! Accidente pe bandă rulantă…Este vorba de intersecția din cartierul Grui al orașului Câmpulung spre comuna Bughea de Jos.

Vineri, 16 aprilie s-a produs un alt incident rutier. Un Bărbat în vârstă de 77 ani din județul Brașov aflându-se la volanul unui autoturism marca Peugeot a intrat în intersecție și nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca Ford Fiesta condus de o tânără de 28 ani din comuna Berevoești. Impactul a fost frontal iar cele două autoturisme au fost grav avariate.

La fața locului au ajuns o echipaj al pompierilor dotat cu apă și spumă, un echipaj al paramedicilor Smurd și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș.

Au primit îngrijiri medicale la fața locului cei doi conducători auto precum și o pasageră din autoturismul marca Peugeot.

Niciuna dintre victime nu a avut nevoie de spitalizare pentru investigații medicale. Polițiștii au protocolat incidentul rutier. Conducătorul auto care se face vinovat de producerea acestui eveniment rutier a fost sancționat contravențional și a rămas fără permisul de conducere pentru neacordare de prioritate.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata