„Intervenția din această dimineață ne-a rupt sufletul!” Dezvăluiri cutremurătoare după moartea celor trei frați morți în propria locuință!

0

„Ajung la urechile noastre multe tragedii, dar intervenția din această dimineață ne-a rupt sufletul”, este mesajul cutremurător postat de reprezentanții IGSU, după ce trei copii au murit în această dimineață, într-un incendiu în sectorul 5 al Capitalei.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: SCHIMBĂRI DE ULTIM MOMENT ÎN TRAFICUL DIN CRAIOVEI, ÎN APROPIEREA TÂRGULUI SĂPTĂMÂNAL!

„Ce poate fi mai tragic de atât… trei frați, de 2, 3 și 6 ani, au fost găsiți intoxicați cu fum, în București.  Copiii au devenit principalele victime ale incendiilor produse la locuințe. Cei trei copii nu au mai putut fi salvați… 

Pe fondul lipsei de supraveghere, copiii au devenit principalele victime ale incendiilor produse la locuințe. În cele mai multe situații, ei nu pot aprecia pericolele din jur și le lipsește puterea de a se salva din calea focului.”

IGSU face apel la părinți să manifeste prudență maximă în această perioadă și să respecte regulile de prevenire a incendiilor.

„Ai grijă la cea mai mare grijă: siguranța copilului tău! Ești direct responsabil pentru asta!”

Pentru ca astfel de situații tragice să nu se mai producă, readucem în atenția opiniei publice importanța supravegherii copiilor, precum și necesitatea respectării principalelor reguli de apărare împotriva incendiilor la locuințe:

  • Nu lăsați niciodată mijloacele de încălzire (sobele cu sau fără acumulare de căldură, radiatoarele electrice) în funcțiune sau nesupravegheate;
  • Nu utilizați mijloacele de încălzire cu defecțiuni sau deteriorate;
  • Nu apelați la improvizații ale instalațiilor electrice sau cu gaze;
  • Curățați și verificați coșurile de fum, apelând doar la personal autorizat; aceste operațiuni se recomandă a fi făcute de două ori pe an, obligatoriu înainte de începerea sezonului rece.
  • Apelați la rude sau vecini atunci când sunteți nevoiți să părăsiți locuința, chiar și pentru o perioadă scurtă!
  • Ai grijă la cea mai mare grijă: siguranța copilului tău! Ești direct responsabil pentru asta!”, scriu reprezentanții IGSU pe o rețea socială.

Reamintim faptul că tragedia a avut loc în această dimineață, mama copiilor găsindu-I pe micuți morți după ce un incendiu a izbucnit în camera lor și le-a ars patul în care dormeau. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viața micuților.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata