ziarobiectiv.ro

Intervenție neașteptată în scandalul deputatului Bălășoiu! „S-a spovedit la mine și i-am dat 200 lei din milă”

0

ÎPS Teodosie rupe tăcerea într-o emisiune teliviată la Antena 3 CNN și face noi dezvăluiri în scandalul sexual în care este implicat și deputatul argeșean, Aurel Bălășoiu. Acesta a transmis că îl va da în judecată pe Cirsti Călin, „călugărul-amant”, pentru faptul că a defăimat imaginea sa și a bisericii. De asemenea, ÎPS Teodosie a precizat că l-a cunoscut pe Cristi Călin atunci când a venit să se spovedească la el, moment în care i-a și dat, de milă, suma de 200 lei.

Reamintim faptul că, fostul preot, Cristi Călin, care a provocat scandalul în care este implicat deputatul Aurel Bălăşoiu, a făcut noi dezvăluiri şi acuzații la adresa mai multor înalte fețe bisericești, printre care și ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, despre care a spus că ar fi săvârșit mai multe fapte imorale și abuzuri sexuale.

„Mi-a amintit că a venit la mine și cu mai mulți ani în urmă el. Nu resping pe nimeni. S-a și spovedit și am dat 200 de lei de milă și pe urmă l-am cunoscut cerșetor și s-a făcut adresă la poliție că cerșește ilegitim, vinde obiecte bisericești și nu avea dreptul.Și l-am întrebat de ce m-a pus pe listă între slujitorii care sunt imoral și dovediți și a zis că a luat de la Cumpănă asta (n.r. un jurnalist din Constanța).

Cu siguranță cineva este în spatele lui, că n-ar avea atâta curaj și se vede că este atât de important, se vede în mijlocul atâtor avocați, reporteri, ziariști. A ajuns și el vedetă. Cred că asta și-a dorit. Dar o vedetă pe minciuni, pe supoziții fără susținere. Îl dăm în judecată ca să se lămurească vorbele aruncate care n-au nicio acoperire. Și cu mine este târâtă instituția bisericii.

Nu pentru mine îl dau în judecată, ci pentru instituția bisericii, ca să arate, că au fost vorbe goale. Eu sunt în fruntea Arhiepiscopiei și este pătată Arhiepiscopia cu vorbele acestuia și am o obligație. Nici n-am timp de prostiile de care el mă învinuiește.”, a declarat ÎPS Teodosie.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata