A intrat dihonia între angajații spitalului municipal Câmpulung!

A intrat dihonia între angajații spitalului municipal Câmpulung! Câțiva medici și-au dat demisia, pe motiv că nu se mai înteleg cu actualul manager Gore Stănescu. La rândul său de mai bine de o lună, medicul Gore Stănescu vrea să plece din fruntea instituției, înregistrând la primăria Câmpulung, a doua demisie în decursul a trei ani.

Obișnuit cu schimbările sale emoționale și deciziile luate sub aburii lui Bachus, primarul Liviu Țâroiu nu l-a luat în seamă pe Gore iar mai mult decât atât a vorbit cu parlamentarii din zonă să îl determine să renunțe. Cum nu s-a găsit înțelegere, Gore Stănescu o ține pe a lui și vrea să plece.

Medicii doresc același lucru sperând că găsesc mai multă înțelegere pe la Pitești sau Mioveni. Va fi o pierdere pentru spitalul muncipal Câmpulung pentru că sunt medici buni și așa această unitate spitalicească duce lipsă de cadrele medicale de calitate.

Alte cadre medicale protestează, pentru că îl vor pe actualul manager în fruntea instutuției. Și uite așa s-a așternut incertitudinea și frustările peste spital, iar bolnavii din păcate au cel mai mut de suferit!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.