Inundațiile fac prăpăd în țară! Case luate pe sus de viituri!

0

Inundațiile fac prăpăd în țară! Case luate pe sus de viituri!

 

Inundațiile fac prăpăd în țară. Ploile torențiale au determinat creșterea alarmantă a debitului râurilor. Zeci de localități din țară sunt afectate de viituri, iar pompierii intervin de urgentă. Cel mai rău este în nordul țării, acolo unde mai multe județe se află sub cod roșu și portocaliu de inundații. 

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! ȘOFERUL UNUI AUTOBUZ PLIN CU CĂLĂTORI-MORT LA VOLAN!

Vremea extremă face ravagii în Satu Mare. Sunt inundații în zeci de localități din județ după ce râul Crasna a ieșit din matcă. Pompierii au fost chemați cu disperare să intervină la gospodăriile înghițite de ape. Localnicii alături de pompieri plasează saci de nisip pentru a opri șuvoaiele. Hidrologii au emis un cod roșu de inundații masive în Satu Mare. Celelalte județe din nord-vestul țării se află sub avertizări de cod portocaliu.În Maramureș, râurile care izvorăsc din munți vin cu șuvoaie puternice după ce zăpezile s-au topit într-un timp foarte scurt din cauza temperaturilor ridicate, peste media normală.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata