Invazie de ploșnițe la Ikea! Ce spune compania despre această situație!

0

Invazie de ploșnițe la Ikea! Ce spune compania despre această situație!

Ploșnițe în magazinul Ikea Pallady din București, așa începe reclamația unui cetățean care face acuzații grave la adresa conducerii. Bărbatul povestește că, de câteva zile, magazinul se confruntă cu o invazie de ploșnițe, iar conducerea, desi a fost sesizată în repetate rânduri, nu face nimic în această privință. Ba dimpotrivă, amână dezinsecția de pe o zi pe alta.

CITEȘTE ȘI: CIRCULAȚIA PE AUTOSTRADĂ, ÎNCHISĂ PENTRU DOUĂ ZILE! AFLĂ ÎNTRE CE KILOMETRI!

„De câteva zile Ikea Pallady se confruntă cu o problemă de nedorit pentru orice client sau angajat: ploșnițe. Conducerea nu face nimic în această privință, ci doar tot zic că o să facă dezinsecție mâine. Prin asta îmi fac datoria civică de a anunța oamenii care nu vor ploșnițe acasă (nu e de dorit așa ceva în niciun caz), să evite o perioadă Ikea Pallady.”, a informat un cetățean, pe platforma Reddit.

La solicitarea „Adevărul”, Ikea a confirmat existența acestei probleme:

„La IKEA România, sănătatea și siguranța clienților și a colegilor noștri sunt o prioritate pentru noi. În ceea ce privește subiectul legat de prezența unor ploșnițe în cadrul magazinului IKEA Pallady, am inițiat imediat o investigație internă și în prezent analizăm circumstanțele legate de acest potențial incident. Din informațiile preliminare, zona posibil afectată este cea de depozitare recuzită a magazinului și nu s-au extins în zona comercială a magazinului sau în produsele de larg consum, destinate publicului. În funcție de rezultatele investigației, vom începe să implementăm imediat toate măsurile necesare pentru a rezolva problemele identificate.”

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata