Invazie de şobolani la Câmpulung

Locatarii din cartierul Grui din Câmpulung se confruntă cu o adevărată problemă. La ghena de lângă cimitirul din cartier colcăie şobolanii. Rozătoarele au ales locul cu pricina din cauza mizeriei şi a resturilor de mâncare care îi atrage ca un magnet.
Colcăie pe sub ghenă
Rozătoarele sunt cu miile şi tot se înmulţesc săpându-şi adevărate galerii pe sub gardul viu care împrejmuieşte ghena. Sub el mişună rozătoarele pe care i-am momit cu câteva bucăţi de salam împrăştiat pe trotuar. Fără a le păsa de lumea din jur, acestea cărau bucăţile de salam fără nici cea mai mică teamă. Localnicii cunosc situaţia foarte bine şi au încercat să le vină de hac, dar nu au avut sorţi de izbândă. Au încercat să îi otrăvească, dar nu s-a văzut nici un rezultat. „Ies şi ziua, dar seara ies cel mai mult. Ei găsesc acolo, la ghenă, mâncare, că altfel ne-ar intra şi nouă în casă. Noi am încercat să le dăm, să îi otrăvim dar, cât să le dai, că ei sunt foarte mulţi şi se înmulţesc repede“, ne-a spus o locatară care are grădina lângă ghenă. Oamenii nu ştiu unde să apeleze pentru ca autorităţile să le dea o mână de ajutor. Simt că situaţia îi depăşeşte şi nu tinde să se îmbunătăţească.  
„Sunt o grămadă de şobolani, de ani buni sunt aici şi nimeni nu a luat nicio măsură. Îi vedem în fiecare zi, sunt cu sutele, cu miile. Au făcut galerii pe sub pământ. Pe aici trece foarte multă lume şi trec, în special copii, care merg la magazinele de aici, le este frică să mai meargă pe aici“, ne-a declarat o femeie îngrozită de mulţimea şobolanilor.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.