Investiție de aproape 5 milioane de euro la Spitalul Orășenesc Mioveni!

0

Spitalul Orășenesc Mioveni a finalizat implementarea proiectului „Creșterea capacității de gestionare a crizei cauzate de virusul COVID-19prin dotarea cu aparatură medicală a Spitalului Orășenesc Mioveni”, proiect finanțat integral prin fonduri europene, a anunțat directorul instituției, Mircea Stoian. Aproximativ 4,9 milioane de euro au fost accesați de primul spital construit în ultimii 30 de ani și au fost aciziționate echipamente de radiologie, imagistică, chirurgie generală, dar și pentru dotarea Compartimentului de Primiri Urgențe.

„Contractul a fost încheiat cu Ministerul Fondurilor Europene în calitate de management, iar obiectivele au fost următoarele: dotarea laboratorului de radiologie și imagistică, dar și de analize medicale, Compartimentului de Primiri Urgențe pentru afecțiuni complexe cu abordare pluridisciplinară, ortopedie, obstretică-ginecologie, chirurgie generală, dar și pentru dotarea departamentului de ATI, îmbunătățirea serviciilor medicale pentru persoanele din județ.

Valoarea totală a contractului a fost de 23.728.000 lei, echivalentul a 4,9 milioane de euro. Proiectul este finanțat 100% prin Fondul European de Dezvoltare Regională. Data începerii a proiectului a fost 15.10.2020, iar termenul de finalizare conform contractului este 31.08.2022”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata