Investiție majoră la Spitalul Județean Argeș! Anunțul CJ Argeș!

0

Vineri, 19 august, la ora 11.00, va avea loc și Predarea/primirea amplasamentului aferent investiției  “Extindere și dotare spații Urgență și amenajări incintă Spital Județean de Urgență Pitești” , proiect finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014 – 2020  

Acest proiect va  avea drept finalitate reducerea timpilor de așteptare până la rezolvarea cazurilor prezentate în structura de urgență, creșterea gradului de satisfacție al pacienților/aparținătorilor, precum și a gradului de satisfacție a salariaților din structură, toate aceste îmbunătățiri ale activității regăsindu-se finalmente în creșterea calității serviciilor medicale furnizate de Spitalul de Urgență Pitești.

Proiectul de amenajare presupune adaptarea spațiilor exterioare în așa fel încât funcționarea corectă a noilor spații să nu fie întreruptă (livrarea cu ambulanța a pacienților în stare critică direct în cadrul unității de imagistică UPU se va face din exterior, fără a fi nevoie ca pacientul să fie transportat mai întâi prin interiorul clădirii), iar nevoile umane față de un spațiu verde să fie satisfăcute (se va asigura un circuit atât pentru angajații spitalului, câși pentru pacienți, o alee perimetrală unui rond verde dotată cu bănci de grădină).

Prin proiect se propune extinderea spațiilor medicale la nivelul demisolului prin realizarea unui spațiu de resuscitare cu două paturi, spațiu de evaluare și tratament imediat cu 13 paturi, grupuri sanitare organizate pe sexe pentru personal, o zonă de imagistică dotată cu un aparat Computer Tomograf și echipament Roentgen pentru radiografii. 

La nivelul parterului se propun spații destinate personalului medical astfel: o sală de întâlniri colective, birou medic șef UPU, birou asistent șef UPU, cameră de odihnă, cameră de gardă, vestiare și grupuri sanitare organizate pe sexe și un spațiu tehnic. 

CONTRACT DE PROIECTARE, EXECUȚIE LUCRĂRI ȘI DOTARE încheiat cu ASOCIEREA dintre S.C. BAU STARK S.R.L., S.C. MINIMED SOLUTIONS S.R.L., HOSPITAL PROJECT&CONSULTING S.R.L. și S.C. HOSPITAL TECHNICAL SOLUTIONS S.R.L. 

Valoarea totală este de 9.225.987,58 lei din care:  

– proiectare și asistență tehnică 245.806,40 lei;

– execuție lucrări 5.703.956,96 lei;

-dotare cu computer tomograf și aparat radiologie (Röntgen) 3.276.224,22 lei

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata