Investiții de amploare în infrastructura din Moșoaia! Ce străzi vor fi asfaltate?

0

Investiții de amploare în infrastructura din Moșoaia s-au desfăsurat pe toată perioada acestui an. Autoritățile locale, atât primarul Ion Necula, cât și viceprimarul Adrian Frântură au depus eforturi și s-au implicat constant pentru ca localitatea să își schimbe înfățișarea. Numai anul acesta au fost asfaltați nouă kilometri de drum și urmează alte două proiecte mari, străzile Olteni și Basangești, în lungime de 2,6 km, respectiv 1,7 km, finanțare obținută prin Programul „Anghel Saligny”.

„Avem în lucru la acest moment Coasta Ciocănăi – Biserica cu Moartea, în lungime de 850 de m, un drum în pantă, ce ridică mari probleme, Strada Bisericii din Smeura, în lungime de 1 km, Strada Prunilor, în lungime de 1 km, și Coasta Basangești – 850 m. De la începutul anului au mai fost modernizate tronsoanele strada Magnolii și Drumul Morii, și reasfaltat drumul Hințești, în lungime de 3.6 km.”, a declarat primarul Ion Necula.

De asemenea, primăria Moșoaia a obținut finanțare prin Programul „Anghel Saligny” pentru asfaltarea străzilor Olteni și Basangești, în lungime de 2,6 km, respectiv 1,7 km.

„Avem licitația adjudecată și imediat cum semnăm contractul putem emite ordinul de începere a lucrărilor.”, a declarat viceprimarul Adrian Frântură.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata