Investiții de amploare la Valea Iașului! Piste de bicicletă, astaflări și stații de încărcare! Primăria va fi modernizată!

0

Primarul Cristian Enescu este preocupat, pe lângă investițiile din comună și dezvoltarea acesteia, și de sănătatea locuitorilor dar și de petrecerea timpului liber sau sport. Motiv pentru care, recent, edilul din Valea Iașului a anunțat că proiectul privind amenajarea unor piste pentru biciclete de-a lungul DN 7C prinde contur.

Administrația publică a comunei Valea Iașului a primit de la CNAIR amplasamentul pentru derularea lucrărilor, acestea urmând să înceapă în scurt timp. Pistele vor fi amenajate pe o lungime de 3 km, de-a lungul drumului național.

Totodată, autoritățile locale fac pași importanți și în direcția implementării proiectului aprobat la finanțare în cadrul Programului de Investiții ”Anghel Saligny” – asfaltarea mai multor drumuri locale. „Am finalizat licitația pentru atribuirea lucrărilor de asfaltare. Vor fi modernizați 3 km de drumuri în satele Mustățești și Ungureni. Urmează să semnăm contractul de finanțare cu ministerul și apoi vom demara lucrările. În curând vom emite ordinul de începere a lucrărilor pe DC 259 în satul Ungureni, pentru remedierea alunecării de teren. Am primit de la Guvern 110.000 de lei pentru lucrare, bani alocați pentru calamități. De asemenea, vom executa gabioane pentru consolidarea malurilor pe o lungime de 54 metri.”, declară primarul Cristian Enescu.

Prin PNRR, administrația comunei Valea Iașului va moderniza sediul primăriei și va amenaja o stație pentru încărcarea vehiculelor electrice. Lucrările de modernizare a sediului administrativ au ca principal obiectiv eficientizarea energetică a clădirii publice.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata