Investiții majore în infrastructura rutieră din Pitești! Anunțul primarului Gentea!

0

Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești, continuă demersurile pentru ca administrația locală să preia în administrare mai multe suprafețe de teren care aparțin CFR. Edilul a anunțat că în cursul zilei de ieri a avut o întâlnire cu reprezentanții Regionalei CFR Craiova, ai stației Pitești, ai Telecomunicațiilor CFR local și au fost găsite soluții pentru transferarea a patru suprafețe de teren necesare pentru mai multe investiții.

„Repetat, ne-am exprimat dorința de a transfera la domeniul public al Municipiului Pitești, mai multe suprafețe de teren aparținând Căilor Ferate Române. Avem proiecte pentru lucrări așteptate de piteșteni.

În echipă cu secretarul primăriei, cu viceprimarul și specialistul în cadastru din aparatul de specialitate, ne-am întâlnit ieri cu reprezentanți ai Regionalei CFR Craiova, ai stației Pitești, ai Telecomunicațiilor CFR local și împreună am găsit soluții pentru:

– Drum de acces către biserica ce se va construi vis-a-vis de CNCD;

– Alipirea unei suprafețe care să ne permită asfaltarea străzii Emanoil Bârzotescu (zona Prundu Mic);

– Realizarea variantei de deplasare rutieră, paralelă cu Bulevardul Nicolae Bălcescu, de la Universitatea Constantin Brâncoveanu la strada Constantin Dobrogeanu Gherea!

– 3 benzi de acces spre centrul municipiului, de la Gara Sud până la intersecția cu Maior Șonțu, și parcare generoasă pe terenul solicitat de la CFR!

Demarăm procedura pentru aprobare în Comisia Tehnică și Economică a CFR Craiova și discuțiile cu Ministerul Transporturilor pentru elaborarea Hotărârii de Guvern!” a anunțat edilul Cristian Gentea.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata