ziarobiectiv.ro

Învinşi de „câinii roşii“

Dinamo II– CS Mioveni 5 – 0 (4 – 0)
Au marcat: Andrei Cristea, Axente (2), Curtean şi Cosmin Matei.
Bonetti a trimis nouă jucători de la prima echipă!!!
Ieri dimineaţă, de la ora 10.30, CS Mioveni a jucat pe terenul central din baza sportivă „Ştefan cel Mare”, un meci de pregătire în care ar fi trebuit să-i aibă ca adversari pe cei de la Dinamo II, însă au jucat nouă jucători de la echipa mare pregătită de Bonetti: Andrei Cristea, Axen­te, Cosmin Matei, Luchin, Muşat, Manyour, Onyema, Koulibaly şi Gelchev, ultimii sosiţi la Dinamo în această perioadă.
Au scuze pentru acest 0 – 5
Pentru a ajunge la stadionul din „Ştefan cel Mare” la ora 9.30, jucătorii de la CS Mioveni s-au trezit la 5.30 şi au plecat spre Bucureşti în jurul orei 7.00. De aici oboseala şi disconfortul jucătorilor lui Mihăiţă Ianovschi arătate în meciul cu Dinamo. Mai mult, prezenţa la meci a antrenorului Dario Bonetti, care a vrut să-i vadă la lucru pe jucătorii pe care îi are în lot, a făcut ca Dinamo să nu fie echipa a doua, iar scorul partidei să fie net în favoarea dinamoviştilor.
Echipa cu Ciprian Tănasă titular!
În prima repriză CS Mioveni a jucat în formula: Popescu – Pasăre, Olteanu, Daouda, I. Stancu – Mazilu, Mărgăritescu, Năstăsie, Coşereanu – Neaga, Ciprian Tănasă. În repriza a doua au evoluat toţi jucătorii pe care antrenorul Mihăiţă i-a avut la dispoziţie. Nu a fost folosit nici un minut, atacantul Lucian Răduţă fiind răcit. Atacantul Ciprian Tănasă a jucat în prima repriză, şi sunt şanse ca acesta să revină la CS Mioveni.
Vineri, de la ora 19, meci cu CSM Rm. Vâlcea
Următorul meci de verificare al galben-verzilor este programat pentru vineri seara, de la ora 19, în nocturnă la Mioveni, contra celor de la CSM Rm. Vâlcea, echipă din Liga a II-a.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.