Ion Dumitru, primar al comunei Albota, președinte ACoR Argeș: „De fiecare dată când a fost ministru, Petre Daea a găsit soluții”

Consiliul Politic Național al PSD l-a desemnat pe Petre Daea să preia portofoliul de #ministru al Agriculturii. Ca specialist și fost ministru în același domeniu, Petre Daea cunoaște foarte bine domeniul, știe cum funcționează Ministerul Agriculturii, nu mai are nevoie de timpi de acomodare și are ca obiectiv major dezvoltarea sistemelor de irigații, inclusiv prin modificarea PNRR pentru introducerea finanțării europene în domeniul irigațiilor.
Trebuie reamintit că, de fiecare dată când a fost ministru, Petre Daea a găsit soluții pentru combaterea efectelor secetei și pentru asigurarea irigațiilor. În condițiile actuale, în condițiile în care seceta ar putea afecta grav culturile din acest an, este nevoie de un om cu experiență care să găsească rapid soluții și să le implementeze.
Mult succes în noul mandat de ministru al Agriculturii, domnule Petre Daea!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

1 Comentariu
  1. http://ozakantalya.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=1128036

    Ion Dumitru, primar al comunei Albota, președinte ACoR Argeș: „De fiecare dată când a fost ministru, Petre Daea a găsit soluții” – Ziar Obiectiv

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.