Ion Georgescu: ”Consilierii PNL și USR-PLUS din Mioveni au refuzat să aprobe PUG-ul orașului!”

Deși este un element de interes strategic, extrem de important din punct de vedere al actului administrativ, se pare unii consilieri locali, reprezentanți ai PNL și USR-PLUS au refuzat să voteze.PUG-ul orașului Mioveni.

”Mă așteptam ca PUG-ul orașului să treacă nu 19 voturi. Nu am să critic pentru că este final de an și mi-am propus să nu fac acest lucru. Însă, nu se poate explica gestul lor și refuzul de a vota Planul Urbanistic General – cel care constituie documentaţia de bază pentru elaborarea şi corelarea politicilor locale de dezvoltare, pentru eliberarea certificatelor de urbanism şi a autorizaţiilor de construire și care are drept scop stabilirea obiectivelor, direcțiilor principale de acțiune și măsurilor de dezvoltare a orașului pentru o perioadă de 10 ani.

mioveni 2 mioveni 1

De dragul unei autointitulate opoziției, fără motive plauzibile sau explicații pertinente, consilierii PNL și USR-PLUS au refuzat să aprobe PUG-ul orașului, act politic care nu trebuie să rămână netaxat de cetățenii care le-au acordat votul de încredere.

Încă de la constituirea noului Consiliu Local am afirmat că acțiunile politice trebuie să se delimiteze de cele administrative, iar deciziile pe care le vom lua ca și reprezentanți ai orașului vor fi doar în interesul comunității, de comun acord și transparent.

Indiferent de culoarea politică, votul cetățenilor este cel care ne-a propulast drept vectori ai interesului comunității din punct de vedere administrativ, iar dezvoltarea și progresul se pot realiza, democratic, doar ca echipă de 19 consilieri, nu individual sau grup de interese”, a declarat Ion Georgescu.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.