Ion Georgescu: CS Mioveni – o poveste de succes! VIDEO

0

Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni a prezentat în această seara povestea de succes a ceea ce înseamnă CS Mioveni. Poate unul dintre cei mai infocați fani ai sportului din orașul pe care îl păstorește, omul care trăiește fiecare meci, fie că este vorba de fotbal, de handbal, de volei sau orice alt sport practicat în cadrul clubului sportiv, cu sufletul la gură a arătat celor prezenți la prima ediție a Cupei Memoriale „Adrian Ștefan”, parcursul echipelor din cadrul unui club tânăr, dar cu rezultate fantastice în primul eșicher sportiv.

În urmă cu zece ani lua ființă CS Mioveni, iar primele baze au fost puse în calitate de președinte de către Nicolae Tudose. Chiar dacă erau la început de drum, sub coordonarea acestuia sportivii au început să obțină rezultate la concursurile naționale și internaționale. Ulterior, în anul 2015, la cârma clubului sportiv a venit regretatul Adrian Ștefan, iar sub cârmuirea acestuia sportivii de la toate secțiile s-au făcut cunoscuți la nivel internațional. Astăzi serbează zece ani de existență, iar istoricul de până acum prevede un viitor strălucit și plin de medalii, premii la cele mai cunoscute concursuri sportive.

Au pornit de la zero și au ajuns cluburi de renume. Au atras mii de copii care au făcut performanță, iar echipele de handbal si volei au atras, la rândul lor mii de fani, zeci de mii de fani, care se bucură și se întristează odată cu echipele dragi pe care le susțin. În cei 10 ani de existență, la Mioveni, s-au creat de la zero echipe și cluburi și campioni! Au luat naștere echipe de handbal, volei, oină, cluburi de Karate, natație, șah,tenis de câmp.

Cu ocazia aniversării a zece ani de existență, Primăria Mioveni, prin edilul Ion Georgescu, și Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, reprezentată de managerul Nicolae Tudose, au organizat prima ediție a Memorialului – Cupa “Adrian Ștefan” la handbal feminin, în cadrul căria handalistele argeșene se vor dulea cu Activ Prahova.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata