Ion Mînzînă, mesaj emoționant despre regretatul Adrian Ștefan: „Cred că de acolo, de undeva din Ceruri, se uită, zâmbește și este mulțumit!”

0

„Cu toții trebuie să ne aducem aminte de cel care a fost Adrian Ștefan. Cred că de acolo, de undeva din Ceruri, se uită, zâmbește și este mulțumit că a lăsat în urma lui niște oameni minunați care au dus mai departe lucrurile pe care le-a început domnia sa” a spus Ion Mînzînă, președintele CJ Argeș și al PSD Argeș. Liderul social democraților argeșeni a declarat cu ocazia deschiderii primei ediții a Cuperi Memoriale „Adrian Ștefan” că regretatul președinte al clublui sportiv se poate mândri cu performanțele sportivilor din Mioveni.

„Pentru dezvoltarea sportului românesc de asemenea oameni avem nevoie pentru că ei vin cu performanța, ei vin cu medalii, iar performanța aparține orașului din care faceți parte! Cred că la momentul acesta, cu toții trebuie să ne aducem aminte de cel care a fost Adrian Ștefan. Cred că de acolo, de undeva din Ceruri, se uită, zâmbește și este mulțumit că a lăsat în urma lui niște oameni minunați care au dus mai departe lucrurile pe care le-a început domnia sa. Dumnezeu să-L ajute acolo Sus și pe noi aici să avem bunăvoința să mergem mai departe!” a spus Ion Mînzînă.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata