Ion Mînzînă, președinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș: Rezoluția de aderare a României la Schengen, inițiată de familia politică europeană din care face parte PSD!

0
Parlamentul European a adoptat ieri, cu 547 voturi pentru, o rezoluție prin care îndeamnă statele membre să permită României și Bulgariei să adere fără întârziere la spațiul #Schengen.
Da, este vorba despre o Rezoluție care a fost inițiată chiar de grupul S&D din Parlamentul European, adică de familia politică europeană din care face parte #PSD. Nu întâmplătoare au fost și discuțiile președintelui Marcel Ciolacu din ultima perioadă.
De ce am ținut să subliniez acest aspect? Pentru că au existat și 49 de voturi împotrivă și 43 de abțineri, toate din partea europarlamentarilor de la Renew și de la PPE, adică familiile USR și PNL din Parlamentul European, pentru un drept al României, pentru că sunt ani de zile de când respectăm toate criteriile.
Cam pe aici se rezumă calitatea europarlamentarilor români, influența și demnitatea lor!
Nu am nici cele mai mici așteptări de la USR și nici de la colegii lor.
Mă așteptam totuși ca #România să nu ajungă într-o postură atât de ingrată și din cauza PNL.
După votul de ieri, mă și așteptam să văd un europarlamentar PNL cum se pune el stavilă în fața vapoarelor cu grâne din Ucraina și cum o respectabilă doamnă declanșează rapid o petiție online prin care cere demiterea europarlamentarilor care au refuzat să respecte, până la urmă, drepturile românilor și mai ales ale transportatorilor români.
Nu știu de ce mai sunt capabili liderii PNL, dar știu sigur că Brătienii nu ar fi acceptat în nicio circumstanță o asemenea umilință din partea unor parteneri.
Dar Brătienii își dorm somnul de veci la Florica. Mai sunt deranjați din când în când, ce-i drept, de unii care dorm pe ei, iar atunci când se trezesc, se fac preș la-nalte curți!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata