Ion Mînzînă: „Putem lăsa moștenire un județ curat! Reluăm acțiunea de ecologizare!”

0

Ion Mînzînă, președinte al Consiliului Județean Argeș, a lansat un apel către toți argeșenii pentru a participa la o nouă acțiune în cadrul proiectului „Argeșul Curat! Implică-te și tu!”. Acest proiect urmărește ecologizarea râurilor principale din județ, drumurilor naționale și județene, cât și altor zone afectate de poluare de pe raza județului Argeș.

„Servsal Argeș in parteneriat cu Consiliul Judetean Arges, Administrația Bazinală Argeș – Vedea, Direcția Silvică Argeș, Secția de Drumuri Naționale Argeș, Agenția pentru protecția Mediului Argeș, Garda Națională de Mediu Argeș, operatorii de salubritate, O.N.G. de mediu, Inspectoratul Școlar Județean Argeș și nu în ultimul rând, cu primăriile din județul Argeș, a initiat proiectul „Argeșul Curat! Implică-te și tu!”, proiect ce vizează ecologizarea râurilor principale din județ, drumurilor naționale și județene, cât și altor zone afectate de poluare de pe raza județului Argeș.

În cadrul acestui proiect, A.D.I. Servsal Argeș, ca inițiator al evenimentelor, vine în sprijin cu infrastructura de colectare a deșeurilor: saci pentru colectarea deșeurilor, mănuși de unică folosință și afișajul necesar evenimentului. De asemenea, vor fi distribuite materiale de informare-conștientizare a evenimentelor.

Partenerii acestui proiect vor veni în sprijin cu eco-voluntari și cu infrastructura necesară pentru colectarea deșeurilor.

Cine poate participa la actiune:

  • Voluntari din localitate sau din proximitate
  • Personalul din cadrul primăriilor
  • Instituţii de învăţământ: profesori şi elevi cu vârsta de peste 10 ani
  • Reprezentanţi ai altor instituţii publice şi private interesate
  • În cadrul proiectului, organizatorii vor pune la dispoziţie saci şi mănuşi pentru toţi participanţii.
  • Se vor centraliza datele privind cantităţile de deşeuri colectate şi punctele de colectare stabilite de fiecare U.A.T. participant în parte; Organizatorul va coordona actiunile U.A.T.-urilor participante și va monitoriza operatorii” este mesajul transmis de Ion Mînzînă.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata