Ion Mînzînă: „Singurul gând al liberalilor este acela de a pune mâna pe întreaga țară!”

Astăzi a avut loc o nouă conferință de presă a #PSD Argeș la care au participat președintele organizației județene, #Ion_Mînzînă, secretarul executiv al filialei, deputatul #Simona_Bucura_Oprescu, și primarul comunei Coșești, Nicolae Pană, candidat al PSD pentru un nou mandat.

➡️Cu acest prilej, Ion Mînzînă a declarat:
“Trebuie să vedem de ce s-a ajuns în situația ca Argeșul să fie fruntaș la numărul de îmbolnăviri cu noul coronavirus. Nu cumva pentru că Argeșul și România au ajuns bătaia de joc a celor de la PNL? Domnul premier ne-a pricopsit cu un prefect care ne părăsește în mijlocul pandemiei, ce dovadă mai mare de iresponsabilitate mai mare trebuie? Sub conducerea acestui prefect, Argeșul a ajuns pe lista zonelor cu restricții pentru acces în Germania! Dar cred că riscul cel mai mare pentru România a fost și continuă să fie acest Guvern PNL! Principala lor preocupare este legată de alegerile locale, indiferent de riscurile la care expun oamenii! Nu-i interesează nimic altceva decât maximizarea unui vot! Iar pe ex-prefectul de Argeș nu l-a interesat nimic altceva decât să își facă imagine pentru a candida la Consiliul Județean! Totul, așadar, pentru un câștig efemer! Liberalii nu mai au nimic de-a face cu idea de oameni, iar o dovadă este și iresponsabilitatea președintelui privind începerea sau neînceperea noului an școlar. De fapt, singurul gând al liberalilor este acela de a pune mâna pe întreaga țară!”. Ion Mînzînă a criticat și modul de a face politică externă al președintelui Iohannis și al PNL.

➡️Pe de altă parte, Simona Bucura Oprescu, secretar executive al PSD Argeș, a prezentat astăzi lista candidaților partidului pentru funcția de primar în municipiile, orașele și comunele din județ. “Domnul Ion Mînzînă va candida pentru președinția Consiliului Județean. Este un argeșean care va uni acasă și va impune la București! Domnul Cristian Gentea, candidatul nostru pentru funcția de primar la Pitești, este un om de cuvânt și va fi și un edil de cuvânt. Realizările sale în plan profesional – cea mai recentă fiind obținerea unei finanțări de milioane de euro pentru reactorul ALFRED de la Mioveni – vorbesc de la sine și îl recomandă. Avem în Argeș cea mai bună echipă, o echipă cu care vom câștiga alegerile și vom duce Argeșul pe primul loc!”, a spus Simona Bucura Oprescu.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.