Ion Țiriac, semnal de alarmă pentru părinți! ”Vom avem numai computere, cu capul senzațional, dar cu picioarele oloage”

Fostul mare tenismen Ion Țiriac trage un semnal de alarmă asupra părinților. Acesta susține că, dacă nu vom lua atitudine, vom avea copii foarte inteligenți, dar foarte limitați din punct de vedere sportiv. Deasemenea Țiriac susține că tehnologia este principalul vinovat al acestor probleme.

”E greu să explici tineretului de astăzi ce fel de atlet eram eu, lumea s-a schimbat, societatea s-a schimbat. Acești tineri de azi au șansa să devină .. nu oameni normali, ci oameni reali. Într-o societate în care un copil de un an și jumătate are deja tableta în mâna ca să nu urle la restaurant și așa mai departe, nu mai există în orașe mari fotbal între blocuri sau ce era altădată. Avem o viață complet diferită în ziua de astăzi.

Altădată, când se termina școala la ora 1, până la 7 nu te mai vedea nimeni, nici familia. Ba jucai fotbal, ba jucai handbal, ba te cățărai, ba fugeai. Era o viața absolut normală și zic că de aici începe problema în ziua de astăzi. Ne-am pierdut busola cu totul, absolut cu totul.

Niciun guvern nu are timpul necesar și să creeze o prioritate din educația normală a unui copil, a unui tânăr. Să îi dea ocazia să se dezvolte. Altfel, o să avem numai computere, cu capul senzațional, dar cu picioarele oloage”, a explicat Ion Țiriac pe o rețea de socializare.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.