Ionuț Badea: „Greul de abia acum începe”

Lupta adevărată pentru FC Argeș de abia începe! Antrenorul echipei alb-violete a declarat că, o dată cu promovarea, jucătorii trebuie să fie conștienți că pentru a rămâne în Liga I trebuie să muncească mult mai mult.

„Pentru noi, cei implicați în partea sportivă, a fost o stisafție. A fost adus acest scop de a promova echipa. tot ce s-a întâmplat au fost consecințe a unei munci de echipă. Au fost momente de presiune. Nu a fost ușor, au fost cinci partide duse la maxim. Toarte lucrurile astea au venit în spatele unei echipe care nu a avut un istoric, o echipă cu jucători care nu erau obișnuiți cu momente de tensiune.

În momentul în care am înțeles cu toții că trebuie să promovăm, dar a fost și ajutorul divin. Când am venit eram pe locul 8, cu o stare mentală precară. Lucrurile au început să funcționeze.

A venit această pandemie, iar după 3 luni de pseudo pregătire, ne-am întâlnit. Moralul a trebuit reclădit și am jucat cu echipe dificile. Ne-am dat singuri șansa ca aproape după fiecare meci să continuăm către acest obiectiv.

faptul că am ajuns aici, este doar o etapă. Nu există în vocabularul meu mediocru. Trebuie să ajungem sus. Greul de abia acum începe” a spus Ionuț Badea.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.