Ionuț Gheorghe-confirmat în funcția de lider al PNL Călinești!

0

PNL Călinești, Argeș, și-a ales președintele și noua echipă a Biroului Permanent Local. Este vorba despre Ionuț Gheorghe, directorul Casei de Asigurări de Sănătate Argeș. 

CITEȘTE ȘI: CE PERSOANE VOR PLĂTI IMPOZIT MAI MARE PE LOCUINŢĂ? ANUNȚUL AUTORITĂȚILOR!

„Felicitări, Ionuț Gheorghe pentru confirmarea în funcția de lider! Ai o misiune grea dar nu imposibilă, să construiești o echipă tenace, de forță, orientată către succes care să ofere o alternativă serioasă la actuala administrație.

Dacă până acum cetățenii din Călinești au fost tratați cu dispreț și dezinteres de actualul edil, dacă primăria a fost condusă prin abuzuri și ilegalități, a venit vremea ca actuala stare să se schimbe. Și această comună poate fi condusă altfel: mai puțin arbitrar și mai puțin agresiv!

Ionuț Gheorghe este un om echilibrat, muncitor, are o carieră profesională impecabilă și o dorință extraordinară de a face bine. Felicitări, Ionuț pentru alegerea în funcția de președinte al PNL Călinești și mult succes în activitatea politică!”, a declarat Alina Gorghiu, președinta Senatului României și a PNL Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata