Ionuț Gheorghe și Alina Gorghiu-alături de cetățenii din Călinești! „Atragerea fondurilor europene, investițiile, bunăstarea și confortul cetățenilor, trebuie să fie puse în practică!”

0

„Călinești este cea mai mare comună din Argeș și atragerea de fonduri guvernamentale sau europene, investițiile în instituțiile de învățământ și medical, bunăstarea și confortul cetățenilor, revitalizarea culturală și multe alte proiecte trebuie să fie puse în practică indiferent de culoarea politică a administrației locale”, este mesajul transmis de Ionuț Gheorghe, directorul Casei de Asigurări de Sănătate Argeș. Weekend-ul acesta, alături de Alina Gorghiu, președinta Senatului și a PNL Argeș, prefectul Radu Perianu și echipa PNL Călinești, Ionuț Gheorghe a fost prezent printre oameni, la Ziua Comunei Călinești, localitatea sa natală.

CITEȘTE ȘI: COD GALBEN DE PLOI TORENŢIALE, VIJELII ŞI GRINDINĂ! ATENŢIONAREA DE VREME SEVERĂ ÎN ARGEȘ!

De-a lungul timpului, Ionuț Gheorghe a sprijinit comunitatea din Călinești dar și dezvoltarea comunei pe toate planurile: sănătate, infrastructură sau învățământ. A făcut eforturi deosebite și a luptat pentru înființarea Centrului de Permanență din Călinești.

Și weekend-ul acesta, alături de președintele Senatului, Alina Gorgiu, a transmis un mesaj ferm cetățenilor, de a lupta alături de ei și a-i sprijini în continuare pentru dezvoltarea localității pe toate planurile.

„Ploaia aduce noroc. Tura asta m-a prins la Călinești. E cea mai mare comună din județul Argeș: peste 10 500 de locuitori!! Și e fără un metru de canalizare. Toți decidenții politici de la nivelul comunei, dar și județean, trebuie să își asume urgent acest obiectiv!! Voi ajuta cu tot ce pot să arătam respect față de comunitate.

Deși a plouat, am fost alături de Ionuț Gheorghe, director al Casei Judeţene pentru Asigurări de Sănătate Argeş, Radu Perianu, prefectul de Argeș, și echipa liberală din Călinești să ne bucurăm de Ziua Comunei!”, a declarat Alina Gorghiu, preșesintă a Senatului și a PNL Argeș.

„Proiecte trebuie să fie puse în practică indiferent de culoarea politică a administrației locale”

„Cu multă bucurie am însoțit-o astăzi pe doamna președinte a Senatului Romaniei, Alina Gorghiu, la sărbatoarea prilejuită de Zilele Comunei Călinești. Partidul Naţional Liberal își dorește dezvoltarea pe toate planurile, a tuturor localităților.

Călinești este cea mai mare comună din Argeș și atragerea de fonduri guvernamentale sau europene, investițiile în instituțiile de învățământ și medical, bunăstarea și confortul cetățenilor, revitalizarea culturală și multe alte proiecte trebuie să fie puse în practică indiferent de culoarea politică a administrației locale. Mulțumesc domnului prefect, Radu Perianu și tuturor celor care ați fost alături de noi. La mulți ani, Călinești!”, a declarat Ionuț Gheorghe, directorul Casei de Asigurări de Sănătate Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata