Ionuț Moșteanu s-a aranjat deputat și a uitat că se voia primar de Pitești!

Se fac curând 2 ani de la alegerile locale și mă întreb, câți dintre noi și mai ales câți din cei care l-au votat au mai auzit sau mai știu ceva de Ionuț Moșteanu. Aproape că i-ați uitat și numele, iar mulți nici nu știu exact cu ce se ocupă.

Deputatul de Argeș este preocupat de chestiuni „mai naționale”

Ei bine, se ocupă… cu încasarea unei indemnizații de parlamentar de toată frumusețea. Cel care dorea să devină primar al municipiului Pitești, cel care iubea Piteștiul de rupea cămașa de pe el, acesta nici prin orașul nostru nu mai trece. I-am abalizat contul și pagina de facebook. Omul are o viață frumoasă. De parlamentar de Argeș, dar nu în Argeș, nu pentru Argeș. De Pitești are rost să mai vorbim? A făcut ceva fostul candidat la primărie pentru acest municipiu? Că, doar e în parlament și reprezintă locuitorii acestui oraș. Nici măcar în postările de pe pagina sa de facebook nu acordă importanță Piteștiului. Vorbește despre Timișoara, Brașov, Câmpulung Muscel, Alba Iulia, vorbește despre război sau despre adversarii politici, dar nu și despre Pitești. Există o referire stingheră la consilierii USR din Consiliul local Pitești. Și o poza de la un meci de baschet. Atât! Despre contul personal ne abținem să vorbim căci ar fi de râs, dacă n-am plânge după banii noști pe care-i ia salariu să ne reprezinte. Și după voturile aruncate unor „valori” useriste. De unii! Să mai vorbim despre problemele județului?? Doamne ferește!

Alt userist implicat în „liniște” este viceprimarul Piteștiului Mihai Mihăilescu

Domnul Moșteanu, ales al argeșenilor, care pe vremea când candida la Pitești avea scris la profil că locuiește în București, nu mințea atunci! Avea de jucat un rol la alegerile de la primărie, avea de aruncat în CL câțiva consilieri anoști și a avut și norocul de a prinde o poziție de viceprimar, în care l-a pus pe Mihai Mihăilescu. La fel de eficient pentru piteșteni ca și Moșteanu! Adică ZERO! Și cât zumzet, câtă zarvă, cât zgomot, cât vuiet… Iete ce liniște au făcut de când s-au văzut votați! O să fie interesant peste încă doi ani când va candida din nou! Atunci va găsi drumul spre Pitești cu o nouă candidatură.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.