ÎPS Teodosie- noi declarații revoltătoare! A anunțat ce oameni nu pot fi împărtășiți!

0

ÎPS Teodosie- noi declarații revoltătoare! A anunțat ce oameni nu pot fi împărtășiți!

Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, s-a remarcat recent printr-o nouă declarație care a stârnit sunte de comentarii, mulți nefiind de acord cu el. Concret, Arhiepiscopul Tomisului, a anunțat că nu este normal ca un preot să împărtăţească persoanele care fumează sau care trăiesc în concubinaj. „Doamne fereşte”, a fost reacţia prelatului. De asemenea, IPS Teodosie afirmă că bărbatul care se căsătoreşte cu o femeie divorţată comite adulter.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE ȘOFERI! DOUĂ ZILE DE HAOS PE STRĂZI INTENS CIRCULATE DIN ARGEȘ! 

Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, a fost întrebat recent, într-o emisiune la Radio Dobrogea, dacă este normal ca un preot să-i împărtăşească pe cei care trăiesc în concubinaj sau care fumează. Persoana care a adresat întrebarea a precizat că  preotul la care se referă şi-a motivat această decizie prin faptul că împărtăşania este pentru păcătoşi şi astfel îi poate schimba.

„Doamne-fereşte! Sper să nu fie de la noi. Nu am auzit aşa ceva, dar e bine să atenţionăm, să vedem cui aparţine pentru că este o practică neortodoxă aceasta. E ceva ca la protestanţi unde împărtăşania este simbol şi nu realitate.”, a afirmat Înalt Prea Sfinţitul Teodosie.

Înalt Prea Sfinţitul Teodosie a mai fost întrebat dacă este un păcat pentru un necăsătorit să se căsătorească cu o femeie care este divorţată.

„Dacă este divorţată, tot preotul trebuie să lămurească. A vrut ea să divorţeze? Dacă a vrut ea să divorţeze, cel necăsătorit, dacă se căsătoreşte cu ea, săvârşeşte adulter, cum spune Mântuitorul.”, a mai transmis Arhiepiscopul Tomisului.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata