ÎPS Teodosie rupe tăcerea! Care este legătura dintre el și deputatul Bălășoiu?

0

ÎPS Teodosie face precizări și declarații publice care vizează legătura lui cu scandalul deputatului argeșean, Aurel Bălășoiu implicat într-un scandal sexual. Prin vocea purtătorului de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, preotul Eugen Tănăsescu, ÎPS Teodosie a transmis recent că nu are legătură cu acest caz și că nu îl cunoaște personal pe deputatul Bălășoiu, văzându-l doar la slujbele oficiate pentru un bolnav.

CITEȘTE ȘI: SE MAI FACE TRECEREA LA ORA DE IARNĂ? CE DECIZIE S-A LUAT!

De asemenea, ÎPS Teodosie susține că acuzațiile aruncate în spațiul public de Cristi Călin, supranumit „călugărul-amant” nu sunt credibile, acesta „acționând din frustrare”.

„Avem serioase îndoieli cu privire la credibilitatea informațiilor pe care Cristi Călin le lansează cu referire la IPS Teodosie, câtă vreme, după cum însuși declară în interviu, acționează din frustrare pentru faptul că a fost exclus din monahism și exmatriculat de la două Facultăți de Teologie, urmare a unui comportament dovedit incompatibil cu morala creștină: calomnie, comerț neautorizat, port ilegal de uniformă clericală, actualmente făcând parte dintr-o biserică-pirat, nicidecum din BOR, iar în Arhiepiscopia Tomisului a fost depistat, anul trecut, colectând ilegal bani în numele Bisericii.”, a transmis purtătorului de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului.

„Călugărul amant” îl implică pe ÎPS Teodosie în scandalul deputatului Bălășoiu

Numele arhiepiscopului Teodosie a apărut în spațiul public, în momentul în care s-a declanșat scandalul deputatului Bălășoiu, fotografiat în ipostaze intime cu un tânăr. Ierarhul de la Constanța a fost menționat în discuțiile dintre Aurel Bălășoiu și Călin ca având relații foarte apropiate cu șoferul său. De asemenea, „călugărul amant” susține public că între Teodosie și șoferul său există o relație, având și dovezi în acest sens.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata