Irina Rădulescu, în recital de marimbă, la Filarmonica Pitești

Vineri, 10 iunie, de la ora 19.00, iubitorii jazzului sunt așteptați, în Sala Simfonia, la un recital cameral susținut, la marimbă, de Irina Rădulescu. Acesta este inclus turneului național „Marimba – The Journey”, care a început pe 1 iunie, la Mediaș, și se va finaliza, pe 18 iunie, la București.

În program: Ivana Bilic – Wild Rosé, George Ioan Păiș – Ritual Dance of the Sun, Anna Ignatowicz Glińska – Tocatta, Keiko Abe – Voice of the Matsuri Drums, Alexej Gherassimez – Eravie și Andrei Petrache – Racing on Möbius Strip.

Artist dedicat percuției și, în special, marimbei, Irina Rădulescu a susținut recitaluri camerale și concerte simfonice. Este laureată a mai multor competiții internaționale, primind, din partea Universității Naționale de Muzică București, diploma și bursa de excelență pentru întreaga activitate. Este invitată la festivaluri prestigioase de muzică cultă contemporană, ca solistă și membră a PERCUSSIONescu, formația camerală de percuție axată pe marimbă și vibrafon (instrumente de percuție).

Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia pentru elevi și studenți  este 10 lei, respective 7,50 lei, iar pentru pensionari, 20 de lei, respectiv 15 lei. Abonații au intrare gratuită.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.