Irinel Columbeanu, Paşte „pe sărăcie” la azil. Vremurile cu sărbători în lux au apus

0

Anul acesta, sărbătoarea Paștelui va avea o semnificație cu totul diferită pentru Irinel Columbeanu, care va petrece această perioadă într-un mod mult mai sobru, comparativ cu fastul și opulența din trecut.

CITEȘTE ȘI: ÎNCĂ 75 KILOMETRI DE DRUM EXPRES ÎN ROMÂNIA! VA FACE LEGĂTURA CU DOUĂ AUTOSTRĂZI!

Dacă în anii trecuți Paștele era serbat cu fast și opulență, anul acesta Irinel Columbeanu va rămâne la azil. Fostul magnat al imobiliarelor se confruntă cu restricții de sănătate care îl împiedică să călătorească și să petreacă timpul alături de fiica sa, Irina, într-un context familial.

„Nu știu când o să o mai văd. Momentan nu mai am voie să zbor cu avionul, deci nu voi mai avea cum să plec în America. Iar ea m-a anunțat că nu va putea veni în România”, a mărturisit Irinel Columbeanu.

În ciuda pierderii contactului frecvent cu fiica sa, Columbeanu se mândrește cu independența și realizările ei, rememorând cu drag amintirile bune pe care le-au împărtășit.

„Irina e independentă. Așa și-a dorit ea. Și-a luat singură mașină, are economii și pentru când va ajunge la colegiu și mă ajută financiar. Va lucra în continuare la restaurantul acela italienesc, până va merge la facultate. N-are de ce să-mi fie teamă că lucrează acolo, în America e ceva sigur, nu-i ca-n România. Sunt extrem de mândru de ea”, a mai spus Irinel Columbeanu.

La azil, meniul de Paște va consta din preparate tradiționale românești, adaptate însă condițiilor medicale ale rezidenților.

Ion Cassian, patronul azilului, a explicat că, deși meniul include ouă, miel la cuptor, ciorbă de miel și cozonac, fiecare rezident va mânca conform recomandărilor nutriționistului, ținând cont de afecțiunile fiecăruia.

Irinel Columbeanu, odată un nume sinonim cu luxul și opulența, trăiește acum realități mult mai modeste și mai restrânse. Paștele acesta aduce nu doar reflecție asupra renașterii spirituale, ci și asupra transformărilor profunde în viața personală și financiară a fostului milionar, acum rezident al unui azil de bătrâni.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata