Îşi vor relua activitatea în cel mai scurt timp. Cel internat în Germania va fi supus unei intervenţii chirurgicale

Militarii răniţi luni în Afganistan sunt în bază la Kandahar. Îşi vor relua activitatea în cel mai scurt timp. Cel internat în Germania va fi supus unei intervenţii chirurgicale

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a declarat că militarii răniţi luni, în Afganistan, sunt bine, menţionând că cel internat într-un spital din Germania va fi supus unei operaţii, precizând că starea acestuia este bună.

Unul dintre militarii români răniţi luni în urma atacului din Afganistan a fost transportat la un spital din Germania pentru investigaţii medicale suplimentare, starea lui fiind una bună, a anunţat marţi MApN. Ceilalţi şapte militari răniţi au fost deja externaţi.

“Plutonierul major Ionescu Marius Valentin, rănit în Afganistan împreună cu alţi şapte colegi, a fost transportat la Centrul Medical Regional din Landstuhl, Germania, pentru investigaţii medicale suplimentare şi tratament de specialitate, starea lui de sănătate fiind stabilă. Valentin Ionescu a suferit răni la membrul superior drept, fiind internat, iniţial , la spitalul militar din Kandahar”, au precizat, marţi, reprezentanţii Ministerului Apărării, printr-un comunicat de presă.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.