ISU Argeș își schimbă sediul! Află unde!

0

Începând cu data de 12 februarie 2024, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Căpitan Puică Nicolae” al județului Argeș va funcționa, temporar, cu o parte din activitățile specifice, la adresa din municipiul Pitești, strada Intrarea Teilor, nr. 4, etajul 2 – în clădirea Universității din Pitești, Corp D.

CITEȘTE ȘI: CAZ ȘOCANT! UN ARGEȘEAN A SUNAT DE 31 MII ORI LA 112 ANUL TRECUT! AFLĂ DE CE!

Relocarea se face în vederea începerii activităților din cadrul proiectului Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgență „Îmbunătățirea Managementului Riscului la Dezastre”, finanțat de Banca Mondială și Guvernul României, al cărui scop este creșterea rezilienței infrastructurii critice de răspuns la dezastre și situații de urgență, precum și creșterea eficienței energetice.

În continuare, Detașamentul de Pompieri Pitești va asigura prima intervenție în cazul situațiilor de urgență tot din municipiul Pitești, strada Traian, nr. 26.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata