Iubita milionară despre tragedia de la Dobrești! Care este starea de sănătate a logodnicului ei?

0

 

Anja Graf, cunoscuta milionară din Elveția a ajuns de urgență în România după ce iubitul ei, bărbatul de 28 de ani din Dobrești, care a provocat un accident mortal, este internat și el, în stare gravă în spital. Milionara elvețiancă a declarat că „eram în St. Moritz când a avut loc accidentul. M-a sunat fratele lui Alex”, a declarat ea ziarului elvețian Blick.

CITEȘTE ȘI: ȘOFERUL BOLIDULUI DE LUX DIN ACCIDENTUL MORTAL DE LA DOBREȘTI-IUBITUL UNEI MILIONARE!

Anja Graf este șocată. S-a urcat imediat în mașină și a plecat la Zürich, apoi a zburat în România. Ea a ajuns la București miercuri după-amiază. „Alex a fost operat în această dimineață și acum se trezește. Nu mă simt deloc bine. Acum sunt în drum spre spital”, a mai declarat Anja Graf.

CITEȘTE ȘI: CINE ESTE TÂNĂRUL DE 19 ANI, MORT ÎN CUMPLITUL ACCIDENT DE LA DOBREȘTI!

În vară, Alex și Anja Graf s-au despărțit temporar. Dar ei erau legați de afaceri pe care le derulau împreună. „Dar un moment ca acesta ar putea aduce oamenii din nou împreună. În ultimele ore mi-am dat seama cât de mult înseamnă el pentru mine. El este încă unul dintre cei mai importanți oameni pentru mine. Despărțirea a venit de la mine, dar vreau să încerc din nou cu el. Pentru că acum îmi dau seama cum ar fi dacă el ar lipsi din viața mea”.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata