Iulian Vladu este dorit de Dorinel Munteanu, la Oţelul Galaţi

Iulian Vladu a jucat ani de zile la CS Mioveni şi în vara anu­lui trecut s-a transferat la CSMS Iaşi, echipă care activa în Liga a II-a. După ce a plecat de la CS Mioveni, antrenorul Ionuţ Popa a revenit la echipa din Dealul Copoului şi l-a luat şi pe Iulian Vladu, care este nepotul lui Vasile Popa.
A jucat constant bine la CSMS Iaşi
La CSMS Iaşi, Iulică Vladu a avut evoluţii constant bune care au ajutat echipa lui Popică să promoveze în Liga I de pe primul loc al seriei a doua, înaintea echipei lui Gică Hagi, Viitorul Constanţa. În etapa trecută, CSMS Iaşi a jucat cu Dinamo în deplasare, pe Naţional Arena şi a pierdut la scor, 2 – 5, după ce a reuşit să ţină piept doar o repriză, când scorul a fost 1 – 2. În partida cu Dinamo, Iulian Vladu a fost cel mai bun jucător la echipei sale, şi în plus, a marcat ultimul gol al meciului în minutul 83.
„Munti“ îl doreşte la fosta campioană
Evoluţiile constant bune ale fostului jucător de la CS Mioveni n-au trecut neobservate de oamenii de fotbal din Liga I. Antrenorul Dorinel Munteanu de la campioana ediţiei de campionat 2010 – 2011, Oţelul Galaţi, este interesat de Iulian Vladu. „Munti” are nevoie de un jucător care să acopere postul de mijlocaş sau fundaş de bandă stângă, posturi pe care evoluează nepotul lui Vasile Popa. Şi pentru că banii primiţi de Oţelul Galaţi, peste 18.400.000 de euro au fost deblocaţi, Oţelul Galaţi ar putea plăti banii ceruţi de CSMS Iaşi pentru transferul lui Iulian Vladu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.