Jaf armat la o sală de jocuri de noroc! Au luat banii și s-au făcut nevăzuți!

0

Un incident șocant a avut loc la o sală de jocuri de noroc după ce doi tineri au intrat și amenințat-o cu un cuțit pe angajată, i-au luat banii din încasări și s-au făcut nevăzuți. Autoritățile spun că tânărul de 29 de ani, cu fața acoperită, a intrat în incinta sălii de jocuri și a amenințat-o pe o angajată, determinând-o să îi dea 8.700 de lei, bani proveniţi din încasări. Un alt bărbat, de 33 de ani i-a fost complice la această faptă. Înainte de comiterea jafului, cel din urmă a fost în sala de jocuri și s-a asigurat să nu fie vreun client în interior.

„Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de către o angajată a unei săli de jocuri din municipiul Deva, cu privire la faptul că un bărbat necunoscut, având fața acoperită, a intrat în incinta unităţii și a amenințat-o cu un cuțit, determinând-o să îi predea banii proveniţi din încasări. În cauză, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Deva au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, iar cercetările  efectuate în colaborare cu ofiţerii Serviciului de Investigații Criminale Hunedoara   s-au materializat în organizarea unei acțiuni vizând identificarea celor bănuiţi de  comiterea infracţiunii reclamate. 

Astfel, în cursul zilei de ieri, poliţiştii deveni au pus în executare două mandate de aducere şi trei mandate de percheziție, la adrese situate pe raza județului Sibiu. Activităţile investigative au avut ca şi rezultat depistarea și reținerea, pentru 24 de ore, a unui tânăr de 29 de ani, din comuna Cristian, județul Sibiu (bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată) şi a unui bărbat de 33 de ani, din comuna Șelimbăr, județul Sibiu (bănuit de săvârșirea infracțiunii de complicitate la tâlhărie calificată)„, au transmis autoritățile. Incidentul s-a petrecut recent în Deva iar cei doi tineri reținuți sunt din Sibiu.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata