Jaf ca-n filme într-un Centru Comercial! Hoții au coborât prin tavan!

0

Jaf ca-n filme într-un Centru Comercial! Hoții au coborât prin tavan! Jaf ca în filme într-un centru comercial după ce mai mulți hoți au spart acoperişul din tablă al complexului, au coborât în incintă, au luat seiful în care s-ar fi aflat aproximativ 30.000 de euro şi au ieşit tot prin acoperiş. Spargerea a fost descoperită la prima oră de angajați iar în momentul de față polițiștii se străduiesc să îi găsească pe hoți.

CITEȘTE ȘI: SE DESCHIDE AL DOILEA MCDONALD’S ÎN PITEȘTI! SE FAC ANGAJĂRI! AFLĂ DETALII!

Anchetatorii sunt de părere că spargerea a fost executată de profesionişti pentru că au lăsat extrem de puţine urme la locul faptei. Poliţiştii analizează acum toate imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă în speranţa că hoţii au lăsat şi cel mai mic indiciu care i-ar putea da de gol. De asemenea, anchetatorii mai cred că hoţii au acţionat „la pont” pentru că ţinta lor a fost o casă de schimb valutar din acel complex şi este ştiut faptul că nu se lasă bani pe timpul nopţii în seif. Jaful s-a petrecut recent într-un centru comercial din Iași.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata