Jaf ca-n filme la benzinărie! Un bărbat înarmat a furat toți banii din casă!

0

Jaf ca-n filme la benzinărie! Un bărbat înarmat a furat toți banii din casă! Jaf ca-n filme într-o benzinărie după ce o angajată a fost amenințată cu un cuțit. Concret, o persoană cu cagulă pe față a pătruns noaptea trecută în benzinărie unde, a amenințat-o cu un cuțit pe angajată și i-a cerut banii din casă. După ce a intrat în posesia sumei de 10.000 lei, bărbatul cu fața acoperită s-a făcut nevăzut.

CITEȘTE ȘI: ACUM: AU FOST PUBLICATE SUBIECTELE-SIMULARE EVALUAREA NAȚIONALĂ LIMBA ROMÂNĂ! CE SPUN ELEVII DE CLASA A VIII-A?

Angajata este cea care a sunat la 112 pentru a cere ajutor iar polițiștii ajunși imediat la fața locului au stabilit că cele sesizate se confirmă. Incidentul a avut loc noaptea trecută într-o benzinărie aflată la intrare în staţiunea brăileană Lacu Sărat.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit că cele sesizate se confirmă, în sensul că o persoană necunoscută, prin folosirea de ameninţări asupra unei angajate, ar fi sustras suma de aproximativ 10.000 de lei, după care ar fi părăsit incinta staţiei de carburanţi. În prezent poliţiştii efectuează activităţi pentru identificarea şi depistarea persoanei vinovate de săvârşirea faptei în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.”, informează IPJ Brăila.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata