Jaf ca-n filme la Carrefour! Un puștan de 16 ani a furat ceasuri de 25 mii euro și zeci de mii lei!

0

Furt de proporții în parcarea hipermarketului Carrefour. Un puștan de 16 ani a furat zeci de mii lei, bijuterii și ceasuri scumpe din partbagajul mașinii unui comerciant care participase la un târg de antichități. În momentul în care bărbatul își strângea marfa, profitând de fatul că a lăsat mașina neasigurată, puștanul a luat tot ce a găsit și s-a făcut nevăzut. A fost găsit de polițiști în scurt timp și reținut.

Borseta conținea sume de bani în lei și valută totalizând aproximativ 20.000 de lei, patru ceasuri în valoare de aproximativ 25.000 de euro, bijuterii din aur în greutate de aproximativ 15 grame, precum și telefoane mobile, acte personale și carduri bancare, ulterior autorul abandonând borseta, din care și-a însușit sumele de bani, ceasurile și bijuteriile.  În urma activităților de cercetare, polițiștii au recuperat ceasurile și bijuteriile din aur.

„În ziua de 01 noiembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, și au reținut un minor de 16 ani, din Merișani, recuperând o parte din bunuri.

Din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 23 octombrie a.c., în timp ce se afla în partarea unui centru comercial, minorul ar fi sustras o borsetă din interiorul unui autoturism neasigurat, profitând de împrejurarea în care persoana vătămată era preocupată de încărcarea unor bunuri în autovehicul.

În ziua de 01 noiembrie, după administrarea probatoriului, minorul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, precizează IPJ Argeș.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata