Jaf la cutia milei într-o biserică! Cum a fost prins hoțul?

0

Jaf la cutia milei într-o biserică! Cum a fost prins hoțul?

Jaf la cutia milei într-o biserică după ce un bărbat a furat banii din cutia special amenajată și s-a făcut nevăzut. Fără să știe că a fost surprins de camerele de supraveghere din biserică. Totul a ieșit la iveală după ce preotul a mers la poliție și l-a reclamat pe făptaș.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: ATÂRNA SPÂNZURAT DE UN COPAC! DESCOPERIRE MACABRĂ!

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din lăcașul se cult, se poate observa cum bărbatul se asigură că nu este urmărit, iar ulterior printre câteva rugăciuni fură un calup de bancnote. Bucuros de captură, omul se retrage, pentru că intre timp în biserică îşi făcuse apariţia şi alte persoane.

Bărbatul a fost identificat în scurt timp de polițiști și condus la secție, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale necesare. Incidentul a avut loc pe 21 august şi a ieşit la iveală în urma denunțului la Poliţie făcut de preotul de la Biserica Nașterea Maicii Domnului din Sectorul 6, Bucureşti.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata