ziarobiectiv.ro

Jandarm argeșean decorat de Iohannis! Are legătură cu crima odioasă de la Bascov!

0

Medalia „Serviciul Credincios” acordată de către  Președintele României, unui jandarm argeșean . În semn de apreciere pentru contribuția importantă adusă la identificarea și imobilizarea principalului suspect al multiplei crime de la Bascov, din luna august a anului trecut, plutonier adjutant POPA Ion Sorin a fost decorat cu Medalia Națională „Serviciul Credincios”, Clasa a III-a, acordată de către Președintele României, domnul Klaus-Werner Iohannis, cu prilejul Zilei Naționale a României.

CITEȘTE ȘI: COD PORTOCALIU DE VREME REA ÎN ARGEȘ! VIJELII, NINSORI ȘI PLOI ABUNDENTE! AFLĂ PÂNĂ CÂND!

Medalia i-a fost înmânată de reprezentantul Inspectorului General al Jandarmeriei Române, Directorul Direcției Paza și Protecție Instituțională din cadrul I.G.J.R., care a participat la o ședință de lucru, la sediul Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș.

„Aceste distincții au o însemnate deosebită pentru militari, reprezentând una dintre cele mai mari satisfacții profesionale, încununarea tuturor eforturilor depuse pentru îndeplinirea cu succes a atribuțiilor de serviciu. Felicitări, camaradului nostru! Dumnezeu să-i dea putere pentru a sluji în continuare, cu devotament, patria!”, transmite ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata