Jandarmeria Argeș își mută sediul! Schimbare majoră!

0

Jandarmeria Argeș își mută sediul! Schimbare majoră! Începând cu data de 01 februarie 2023, Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș va funcționa temporar într-un nou sediu, la adresa din strada Intrarea Teilor nr. 4, etajul 1, Pitești, în clădirea Universității din Pitești, Corp D, unde se vor desfășura activitățile specifice instituției.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! O FATĂ DE 17 ANI DEZBRĂCATĂ, PIPĂITĂ ȘI AGRESATĂ SEXUAL DE ASISTENTUL DE PE AMBULANȚĂ! CUM SE APĂRĂ BĂRBATUL?

Sediul din Aleea Negoiul nr. 2 al I.J.J. Argeș, va beneficia în perioada următoare de reabilitare termo-energetică în cadrul Proiectului cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional  Regional 2014-2020.

Prin realizarea lucrărilor de reabilitare termo-energetică se are în vedere realizarea unor economii majore prin: reducerea pierderilor de căldură, reducerea costurilor de întreținere pentru încălzire și apă caldă; reducerea emisiilor poluante generate de producerea, transportul și consumul de energie, conducând la utilizarea eficientă a resurselor de energie.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata