Jandarmii argeșeni, amenzi de peste un miliard de lei.

În perioada de referinţă, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeș au executat 1826 misiuni de menţinere sau asigurare a ordinii publice în zona de competenţă, din care 1328 misiuni în patrule mixte în cooperare cu poliţiştii argeșeni, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, de natură penală sau contravenţională şi prevenirea răspândirii virusului SARS-Cov2. Pe timpul acestora au fost aplicate 594 sancţiuni, dintre care 314 avertismente scrise şi 280 amenzi în valoare totală de 137.950 lei.

În aceeaşi perioadă, jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală în cazul a 11 infracţiuni constatate independent, astfel: 1 infracţiune privind deţinerea de substanţe interzise, 2 infracţiuni privind portul sau folosirea fără drept de obiecte interzise, 4 infracţiuni privind ocolirea aparatelor de măsură a energiei electrice şi 4 infracţiuni privind furtul, iar pe timpul misiunilor desfăşurate în cooperare cu efective din cadrul I.P.J. Argeș, în sistem integrat, jandarmii au acordat sprijin la constatarea a 15 de infracţiuni.

 

De asemenea, jandarmii au pus în aplicare un număr de 49 mandate de aducere emise de instanţe sau parchete şi au intervenit în 18 situaţii în urma apelurilor primite prin intermediul S.N.U.A.U. 112.

 

Acţiunile de verificare a respectării măsurilor impuse de autorităţi pentru prevenirea infectării cu virusul SARS CoV-2 vor continua şi în perioada următoare în zonele aglomerate, pieţe, parcuri, mijloace de transport în comun şi în alte zone în care se pot produce aglomerări de persoane.

Reamintim tuturor cetăţenilor faptul că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea S.N.U.A.U. – 112 sau pot sesiza cel mai apropiat echipaj de jandarmerie, atunci când situaţia o impune.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.